Födelesedagsönskningar

Jag vet inte var de senaste veckorna tagit vägen, det har gått så fort! Det är hela tre veckor sedan jag började jobba igen efter semestern. Och om exakt en vecka fyller jag 26 år. Jag önskar mig sällan något när jag fyller år, kommer aldrig på något när jag får frågan, men i år finns det så mycket jag skulle vilja fylla hemmet med. Hemmet ja, för det är bara inredningsgrejer jag önskar mig, kanske inte så konstigt med tanke på att vi är ganska nyinflyttade.
Jag har verkligen snöat in på William Morris-mönster. Vi har ju redan en Morris-tapet i matrummet och nu skulle jag vilja fylla soffan i vardagsrummet med mönstrade kuddar. På Zazzle.se finns flera hundra kuddar med just Morris-mönster och kuddarna ovan är mina favoriter. Kuddarna säljs i olika mått, jag skulle vilja ha 45x45 eller 51x51 (mycket specifik önskan jag vet.. men så är det också min topp-1-önskan).
 
 Mönstrade kuddar var det. Har i många år velat ha kuddar i Svensk tenns fina tyger. Just nu är det dessa kuddar som är favoriterna.
 
Jag är så trött på våra slitna färgglada sängkläder och skulle hemskt gärna vilja ha nya påslakan och örngott i dova färger, gärna enfärgat, randigt eller rutigt.
 
Den gröna marmorbrickan från Åhléns är ju bara så <3
 
Otippat att jag vill ha den här kattplanchen eftersom jag är rädd för katter, men jag tycker verkligen att den är så fin och det skulle passa så bra i vårt vardagsrum. Säljs hos Mokkasin.com.
 
Vi har inte spikat upp så många tavlor än, men jag har storslagna planer för diverse tavelväggar och önskar mig därför ett gäng enkla ramar. Svart och vitt, i alla möjliga storlekar. Av erfarenhet vet jag att Åhléns har de bästa ramarna.
 
 
 Jag har ju en grej för lampor, har nämt det tidigare. Tycker verkligen om den här lampfoten från Hemtex. Annars är ju loppade lampor roligast.

 Krukväxter. Ju större, desto bättre. Kaktusar, Dr. Westerlund, Monstera och Rosenskärm är bara några på önskelistan. Skulle vilja ha en rumslind, elefantöra, palettblomma, riktigt stora golvväxter.. Vill helt enkel ha en djungel.
 
Fina förvaringsboxar i dova färger och mönster. Dessa är från Hemtex, men det säljs ju lite varstans.
Listor | |
Upp