Så många löv

 

Vår gräsmatta är täckt av löv. Ganska fint ändå. Jag har hört att det är bra att låta löven ligga kvar över vinter, att det ska vara nyttigt för gräsmattan. Tycker det låter rimligt, räfsa löv är ju ändå inte någon höjdare.
 
Åke gillar att springa, ett intresse han haft i någon vecka nu. Han har såklart den sötaste springstilen jag någonsin sett. Det går inte så fort och den lövklädda gräsmattan ökade inte direkt hastigheten.
 
 En del av trädgården. Nästa höst kommer inte dessa träd vara kvar. Körbärsträden i bakgrunden skymmer all potentiell sol i trädgården, bären är inte så goda och svåra att få tag i och ett av träden står alldeles för nära huset. Äppelträdet ryker det med, vi har så många äppelträd och detta har den fulaste formen och är inte heller bra placerat. Vi kommer nog plantera något nytt träd i denna delen av trädgården, för det kommer nog se kontisgt ut om alla träd växer i ena halvan av trädgården och inte ett enda i den andra delen. Hur som helst kommer vi inte få lika mycket löv på marken nästa höst.
 
 
Trädgård | |
Upp